Dr Schär’i gluteenivabade toodete sortiment Eesti poodides

Avaldatud: 25 august, 2018

Meil on hea meel jagada teiega Dr Schär’i toodete sortimentide nimekirju. Eraldi saate tutvuda kogu sortimendi ning täpsemalt veel Selveri, Rimi ja Coop sortimendiga. Meil […]

Semper´i gluteenivabad näkileivad on Rimides kuni 27. augustini soodushinnaga!

Avaldatud: 24 august, 2018

Näkileibade sortimenti kuuluvad: Gluteenivabad näkileivad chia seemnetega, 140g (7310100602282) Gluteenivabad näkileivad müsliga, 140g (7310100603500) Tooted on saadaval järgmistes Rimides: – Mustakivi Rimi – Sõpruse Rimi […]

Gluteenivabad tooted mahekauplustes

Avaldatud: 22 august, 2018

Eesti mahekauplused edastasid meile oma gluteenivabade toodete nimekirjad. Juhime tähelepanu, et just mahetoodete kauplustes on hea valik gluteenivaba kaubamärgiga teraviljatooteid. Ka meile lubatud teraviljatoodete ja […]

Külas Tõrvaaugu Mahe talus

Avaldatud: 9 august, 2018

4. augustil külastasid seltsi liikmed Tõrvaaugu Mahe talu, mis asub Raplamaal, Kivi-Vigalas. Lisaks tatra kasvatamisele ja sellest toodete tootmisele peetakse talus ka lambaid ja mesilasi. […]

Bezgluten tooted müügil Narvas!

Avaldatud: 28 juuli, 2018

Bezgluteni  gluteenivabad tooted on müügil nüüd ka Narva Maksimarketis!

13. – 15. juulil toimus seltsi suvelaager Vormsil

Avaldatud: 26 juuli, 2018

Seltsi suvelaagrite traditsiooniks on Eesti erinevate maakondade külastamine. 21. suvelaager toimus Vormsil, kus koos giidiga tutvuti kõikide olulisemate Vormsi vaatamisväärsustega. Õhtul lõõgastuti, mängiti erinevaid mänge […]

Semper tooted Rimi Hypermarketites

Avaldatud: 16 juuli, 2018

Rimi Hypermarketites on nüüdsest saadaval Semper´i gluteenivabad tooted! Kõik tooted on ka laktoosivabad! Semper on Rootsi kaubamärk, mille retseptiks on rohkete valikutega suurepärane maitse, mis […]

Cenovis gluteenivabad tooted

Avaldatud: 9 juuli, 2018

Prisma Peremarketi sortiment on täienenud gluteenivabade puljongite, maitseainete ja suppidega Cenovis. Kõik gluteenivabad Cenovis´e tooted on muuhulgas ka orgaanilised ja ilma palmiõlita. Müügil on järgmised […]

Toimusid HoReCa sektorile suunatud ümarlauad

Avaldatud: 8 juuli, 2018

Juuni kuus toimusid Eesti Tsöliaakia Seltsi poolt korraldatud HoReCa sektorile suunatud ümarlauad kolmes Eesti linnas. Kohale olid kutsutud toitlustajad või toitlustamisega tegelevad inimesed, kes puutuvad […]

ETS juhatuse liige korraldas Rumeenias Lõuna-Euroopa ja Balkanimaade tsöliaakia seltside kohtumist

Avaldatud: 8 juuli, 2018

Meie seltsi juhatuse liige Katre Trofimov, kes valiti eelmise aasta septembris Eesti Tsöliaakia Seltside Assotsiatsiooni (AOECS) juhatuse liikmeks, korraldas 9. juunil 2018, Rumeenias, Bukarestis Lõuna-Euroopa […]

Uurimustöö tsöliaakiahaige kohanemisest

Avaldatud: 7 juuli, 2018

Triin Metsa on oma gümnaasiumi õpingute jooksul koostanud uurimustöö, mis kajastab tsöliaakiahaige kohanemist oma haigusega. Uuringust selgub, et tsöliaakiahaigete kõige suurem mure on seotud väljas […]

Gluteenivaba kaubamärk

Gluteenivaba tootmise ja kaubamärgi kontaktisikud

Avaldatud: 19 juuni, 2018

Eesti Tsöliaakia Seltsi gluteenivaba tootmise ja kaubamärgi kontaktisikud on juhatuse liikmed Katre Trofimov ja Anni Adamson. Kontaktisikute põhiülesandeks on Eesti gluteenivaba turu jälgimine, tootjate nõustamine […]

HoReCa töörühm toimetab aktiivselt

Avaldatud: 13 juuni, 2018

Juba aastal 2014 loodi meie seltsi “Toitlustusasutuste töörühm”, mille eesmärgiks oli kaardistada gluteenivaba toitu pakkuvad toitlustuasutused ja vajaduselt neid selles valdkonnas nõustada. Teiste sel hetkel […]

Koolitused erinevatele sihtgruppidele

Avaldatud: 11 juuni, 2018

Sel kevadel toimusid tsöliaakiaalased koolitused erinevatele sihtgruppidele. Järvamaa ja Pärnumaa Kutsehariduskeskustes toimusid Euroopa Sotsiaalfondi rahastusel koolitused HoReCa valdkonna töötajatele. Samuti toimus koolitus toitumisnõustajatele. Kõikide koolituste […]

HoReCa ümarlauad – Kuidas valmistada ohutult gluteenivaba toitu?

Avaldatud: 6 juuni, 2018

Kutsume Teid  esimest korda toimuvatele HoReCa ümarlaudadele teemal „Gluteenivaba – kellele ja miks? Kuidas valmistada seda ohutult?“. Ümarlaud toimub kokku kolmes Eesti linnas – Pärnus, […]

Arhiiv