Töörühma ülesanded on kaardistada gluteenivabu toite pakkuvad toitlustusasutusted erinevates maakondades ja hiljem nendega ka vastavalt töörühmas vastuvõetud tegevusplaanile ühendust võtta, et tõsta nende teadlikkust gluteenivaba toitlustuse osas ja viia läbi vajadusel ka selleteemalised koolitust. Samuti valmistada ette AOECSi restoranide tunnustamise süsteemile ülemineku valmisolekut ning teha koostööd erinevate toitlustust puudutavate asutustega.

Katre Trofimov
HoReCa töörühma projektijuht
katre@tsoliaakia.ee

Töörühma üldaadress horeca@tsoliaakia.ee

Aive Antson
HoReCa töörühma liige

Marget Merman
HoReCa töörühma liige

Anni Adamson
HoReCa töörühma liige

Kätlin Talumaa
HoReCa töörühma liige

Terje Mäesalu
HoReCa töörühma liige

Viimati uuendatud: 12.10.2020