Eesti Tsöliaakia Seltsi logo
ETENFIRU
  • Meist
    • Seltsist
      • Arengukava
      • Põhikiri
      • Üldkoosolekud
      • Privaatsus­tingimused
    • Uudised
    • Raha kasutamine
      • Majandusaasta aruanne
      • Projektid
    • Üritused
    • Galerii
    • Seltsi meened
    • Tule liikmeks!
      • Liikmemaks
    • Toeta meid
  • Haigele
    • Mis haigus on tsöliaakia?
      • Diagnoosi saamine
      • Põhjused
      • Sümptomid
      • Ravi
      • Herpetiformne dermatiit
      • Ravile mittealluv ja refraktoorne tsöliaakia
      • Diagnoosi olulisus
      • Kontrollis käimine
      • Tsöliaakia sõeluuring
      • Tsöliaakiaga seotud haigused
    • Lubatud – keelatud toit
      • Toiduained
      • Tootegrupid
    • Gluteenivaba kaubamärk
    • Mitte-tsöliaakia gluteenitundlikkus
    • Laktoositalumatus
    • I tüüpi diabeet
    • Seadusandlus
    • KKK
  • Tsöliaakiast
    • Ettekanded
      • Eestikeelsed
      • Ingliskeelsed
      • Venekeelsed
    • Meedias
    • Lõputööd
    • Teadusartiklid
      • Eestikeelsed
      • Ingliskeelsed
    • Uurimustööd
      • Eestikeelsed
      • Ingliskeelsed
  • Infomaterjal
    • Patsiendi meelespea
    • Nahatsöliaakia
    • Miina vanaema juures
    • Jälgi GV kaubamärki
    • Infovoldik tootjatele
    • Lubatud – keelatud toit
      • Toiduained
      • Tootegrupid
    • Toitlustusasutustele
      • HoReCa infomaterjal
      • Haiglate toitlustus
      • Gluteenivaba toit – teabematerjal
    • Hinnavõrdlus
  • Gluteenivabalt
    • Gluteenivabade toodete müük
    • Gluteenivabad tooted kataloog
    • Gluteenivabad leiud
    • Kus einestada?
  • Retseptid
    • GVde küpsetiste õnnestumine
    • Magus
      • Koogid/Tordid
      • Pirukad/Vahvlid/Küpsised
    • Soolane
      • Pitsad
      • Vormiroad
    • Saiad-leivad
    • Kreemid-kastmed-pudingid
  • Tootjale / restoranile
    • Gluteenivaba kaubamärk
      • Kaubamärgi dokumendid
      • Miks vajalik?
      • Kaubamärgi maksumus
      • Registreeritud tooted Eestis
      • Registreeritud tooted välismaal
      • KKK
    • Gluteenivabade restoranide tunnustamine
      • Tunnustamise protsess
    • Seadusandlus
      • EL määrused
      • Codex Alimentarius
      • EV seadused ja määrused
      • Kaebuste esitamine
  • Kontakt
    • Juhatus
    • Nõustamine
      • Kabinet
      • Maakonna nõustajad
    • Koolitamine
    • Töörühmad
      • Välissuhted
      • HoReCa
    • Foorum
      • Üldine
      • Söögikohad
      • Söök-jook
      • Lihtsad retseptid
      • Reisimine välismaal
      • Toitumisnõustaja Maire Vesingi
      • Dr. Karin Kull märts 2010
      • Dr. Triin Remmel 2008-2009
      • Dr. Oivi Uibo 2006-2008
    • Välismaa seltsid

Toitumisnõustaja Maire Vesingi

  • Juhatus
  • Nõustamine
    • Kabinet
    • Maakonna nõustajad
  • Koolitamine
  • Töörühmad
    • Välissuhete töörühm
    • HoReCa töörühm
  • Foorum
    • Üldine
    • Söögikohad
    • Söök-jook
    • Lihtsad retseptid
    • Reisimine välismaal
    • Toitumisnõustaja Maire Vesingi
    • Dr. Karin Kull märts 2010
    • Dr. Triin Remmel 2008-2009
    • Dr. Oivi Uibo 2006-2008
  • Välismaa seltsid
Eesti Tsöliaakia Seltsi logo
info@tsoliaakia.ee
See veebileht kasutab küpsiseid. Kasutades veebilehte, nõustud küpsistega. Täpsem info!Nõus