Provena kaeratooted Eestis müügil

Avaldatud: 4 august, 2010

Selveris on müügil täistera kaerajahu, Sunnuntai gluteenivaba koogi- ja muffinsimix, kaerahelbed, kiirkaerahelbed ploomidega, kiirkaerahelbed aprikoosidega. Sortiment on Selverites erinev.

Eesti Haigekassa rahastas projekti „Tsöliaakiahaige meelespea – kordustrükk“

Avaldatud: 7 juuli, 2010

Eesti Haigekassa rahastas Tsöliaakiahaige Meelespea kordustrükki 5000.00 krooni suuruses summas. Projekti eesmärgiks oli jagada meie haigusega seotud infot perearstidele. Nii tõuseb arstide teadlikkus ning tsöliaakiahaigetel […]

Suvelaager Läänemaal

Avaldatud: 4 juuli, 2010

Head Tsöliaakia Seltsi liikmed, Olete oodatud  SUVELAAGRISSE  LÄÄNEMAALE      9. – 11. JUULIL 2010  Koguneme reedel 09. juulil Topu puhkemajas, kellaaeg täpsustub. Kes soovib laupäeval kohale tulla, siis […]

Lasteraamat “Miina vanaema juures. Kui ei talu gluteeni.”

Avaldatud: 12 aprill, 2010

Projekt „Lasteraamatu „Miina vanaema juures. Kui ei talu gluteeni“ kirjastamine“. Eelkooliealistele lastele mõeldud raamat “Miina vanaema juures” õpetab väikelapsi oma haigusega paremini hakkama saama. Lasteraamatu […]

Foorumis vastab küsimustele dr. Karin Kull

Avaldatud: 9 märts, 2010

Tartu Ülikooli Arstiteaduskonna lõpetasin 1993.a., olen kaitsnud doktoritöö gastroenteroloogias 2000.a. ja lõpetanud residentuuri gastroenteroloogia erialal. Alates 2004.a. töötan TÜK Sisekliinikus gastroenteroloogina. Olen ka Eesti Gastroenteroloogide […]

Kontaktisikud maakondades

Avaldatud: 7 veebruar, 2010

Tsöliaakiaga seotud probleemide korral saate ühendust võtta oma maakonna kontaktisikuga: Tallinn ja Harjumaa – Kaja Schumann: Tel: 55637011, e –mail: kaja.schumann@mail.ee Pärnumaa – Aime Pallo: […]

FRIA sügavkülmutatud leivad Prismas

Avaldatud: 22 november, 2009

Hea meel on teatada, et lõpuks on ka Prismade sortimendis FRIA sügavkülmutatud leivad fria. Fria tooted erinevad selle poolest, et nende maitseomadus on täiesti võrreldav tavaliste leiva-saiatoodetega. Tooted […]

Euroopa Komisjoni uus määrus

Avaldatud: 23 märts, 2009

Euroopa Komisjoni uus määrus ühtlustab tingimusi, millal võib toidu märgistusel, reklaamis või esitlemisel kasutada mõisteid “gluteenivaba” ja “väga madala gluteenisisaldusega”, lähemalt vaata: www.epl.ee/artikkel/456332.

Arhiiv