Uudised
Schäri külmutatud tooted Selverites!
Avaldatud: 22 märts, 2018
Schäri külmutatud tooted- Kaisersemmel ja Mehrkornbrötchen kuklid ning Lasagne on müügil järgmistes Selverites: Kadaka Selver, Järve Selver, Tondi Selver, Torupilli Selver, Merimetsa Selver, Pirita Selver, […]
Kas Kalevi kommid on ohutud?
Avaldatud: 21 märts, 2018
Palusime anda AS-l Kalev teada, kui ohutud on nende tooted: “Kahjuks kasutame väga paljudel oma tootmisliinidel gluteeni sisaldavaid toormeid, mistõttu on ristsaastus gluteeniga võimalik suurel […]
ETS-i juhatuse liikmed koolitasid toitumisnõustajaid!
Avaldatud: 20 märts, 2018
16. märtsil koolitasid ETS-i juhatuse liikmed Riin Jõgi ja Aive Antson Eesti Toitumisnõustajate Ühenduse liikmeid. Teemadeks olid tsöliaakia ja tasakaalustatud toitumine gluteenivaba dieedi korral. Koolitusel […]
Kas Premia jäätis on ohutu meile?
Avaldatud: 18 märts, 2018
Premia vastas meie küsimusele gluteeni sisalduse kohta: “Kuna tsöliaakia on väga tõsine haigus, siis oleme pakenditel võimaliku sisalduse kohta info välja toonud, kuigi koostisosades gluteeni […]
Bezgluteni tooted müügil Linnamäe Konsumis
Avaldatud: 16 märts, 2018
Bezgluteni (maaletooja Dammen Grupp OÜ) erinevad leivad, saiad, jahud, pastad, maiustused, kartulikrõpsud, tassisupid ning gluteeni- ja laktoosivaba vahukoor(sprei), kokku ligikaudu 30 erinevat toodet on nüüdsest […]
Ekslikud gluteenivabad tähistused “Oma Maitse” ajakirja retseptide juures!
Avaldatud: 16 märts, 2018
Veebruar 2018 ilmus ajakiri “Oma Maitse”, milles on avaldatud mitmeid erinevaid retsepte, sealjuures ka selliseid, mis peaksid ajakirja tähiste väitel olema gluteenivabad (G täht), kuid […]
ETS koolitas kaubandustöötajaid
Avaldatud: 15 märts, 2018
Tallinna Teeninduskoolis toimunud täiendusõppekursusel pidas juhatuse liige Riin Jõgi loengu tsöliaakiast ja gluteenivabast dieedist. Osalejad olid Selverist, Tallinna Kaubamajast, Biomarketist ja Rimist. Gluteenivabu tooteid tutvustas […]
EPIK sai 25!
Avaldatud: 12 märts, 2018
EPIK 25. aastapäeva üritusel Swissotel Tallinnas osalesid meie seltsist juhatuse esimees Aive Antson ja juhatuse liige Riin Jõgi. Üritusel räägiti lühidalt EPIK loomisest ja ajaloost. Sõna võtsid […]
Tatriku leival on soodushind
Avaldatud: 10 märts, 2018
Priileiva suur Tatriku leib on Järve Keskuses 7. – 11. märtsini (Kabuumi ajal) soodsalt – 3,90. GV, LV, pärmita ja suhkruta.
Kohtumine Prisma Peremarketid ostujuhtidega
Avaldatud: 4 märts, 2018
ETSi juhatuse liige Riin Jõgi kohtus Prisma Peremarketid OÜ ostujuhtidega, et rääkida lähemalt meie haigusest, gluteenivabast kaubamärgist, sortimendist ja toodete märgistamisest. Et meie tooted oleksid […]
Torti, küpsiseid ja karaskit saab tellida Tõrvaaugu talult
Avaldatud: 4 märts, 2018
Tõrvaaugu Mahe Talu OÜ-lt on võimalik tellida gluteenivabu küpsetisi. Tooraineks on gluteenivaba kaubamärgiga toortatrajahu. Hetkel veel ei ole täpset sortimenti, seega tuleb oma soovid talu […]
Artiklid tsöliaakiast
Avaldatud: 3 märts, 2018
1. 03.02.2018 ajalehes “Elva Postipoiss”. Artikkel tsöliaakiast ja gluteenivabast dieedist, autor Aive Antson LOE SIIT 2. 14.02.2018 ajakirjas “Tervis”, mis ilmub koos ajalehtedega „Viru Prospekt” ja […]
Tallinna Teeninduskoolis õpetamine
Avaldatud: 1 märts, 2018
Eesti Tsöliaakia Selts tegi Tallinna Teeninduskoolile ettepaneku pagar-kondiitrite õppekavva lisada valikaine „Gluteenivabad küpsetised“. Ettepanek võeti vastu ning sellel õppeaastal õppisid gluteenivaba küpsetamisega seonduvat kõik esimeste […]