Uudised
Ilmus uus raamat „Kuidas valmib gluteenivaba pereroog?“
Avaldatud: 16 jaanuar, 2018
Ajakirjade Kirjastuselt on ilmunud raamat „Kuidas valmib gluteenivaba pereroog?“ Retseptide autoriks on Heidit Kaio, kelle peres kasvab gluteenivaba menüüd vajav laps. Raamatus on pitsa, lasanje, […]
Schäri toodetel sooduskampaaniad
Avaldatud: 16 jaanuar, 2018
17.01.- 30.01. Maksimarketites ja suuremates Konsumites– kampaanias on Schär Choco Chip küpsised.
Liikmemaks tuleb tasuda 1. märtsiks 2018
Avaldatud: 10 jaanuar, 2018
Alates sellest aastast on liikmemaksu tasumise kord muutunud. Loe liikmemaksu kohta SIIT.
Fazer Eesti gluteenivabad tooted
Avaldatud: 9 jaanuar, 2018
Fazer Soome tootjatehase kodulehel on gluteenivabad tooted eraldi välja toodud, uuest aastast loodavad nad tööle saada
VTA testis kahe toote gluteeni sisaldust
Avaldatud: 9 jaanuar, 2018
Aasta lõpus kasutas Eesti Tsöliaakia Selts eelarvest vahendeid meie poes ja kohvikutes müüdavate gluteenivabade toodete testimiseks
Tsöliaakia infopäev-mess toimub Pärnus 10. veebr 2018
Avaldatud: 8 jaanuar, 2018
Olete oodatud Tsöliaakia infopäev-messile Pärnus! Infopäev-messil saab kuulata kahte väga huvitavat loengut: 1. „Tervislik ning mitmekesine toitumine gluteenivabalt?“ – Maire Vesingi, funktsionaalse toitumise nõustaja, OÜ […]
Rahulikke pühi!
Avaldatud: 24 detsember, 2017
Soovime teile kõigile vahvaid jõulupühi, olgu need ka pisut müstilised, nagu me kaart! PS! ETSi juhatus puhkab 4. jaanuarini 2018, sel ajal me kirju ei […]
Tõrvaaugu Mahe Talu OÜle anti üle gluteenivaba kaubamärgi tunnistus!
Avaldatud: 19 detsember, 2017
14. dets toimus pidulik sündmus, kus anti üle juba teine litsentseeritud gluteenivaba kaubamärgi tunnistus Eesti tootjale. Tõrvaaugu Mahe Talu OÜ-l on luba oma neljal registreeritud toortatra […]
Kohtumine Põhja-Eesti Regionaalhaigla töötajatega
Avaldatud: 12 detsember, 2017
23. novembril kohtusid seltsi juhatuse esimees Aive Antson ja arstide kontaktisik
ETSi liikmed koolitavad pagar-kondiitreid!
Avaldatud: 12 detsember, 2017
Riin Jõgi, Sigrit Keerd, Katre Trofimov ja Aive Antson õpetavad Tallinna Teeninduskoolis noori pagar-kondiitreid. Seltsi sooviks on, et uus põlvkond pagar-kondiitreid oleksid teadlikud tsöliaakiast, gluteenist, […]
Marta Pagari piparkoogid
Avaldatud: 11 detsember, 2017
Marta Pagari Paide tehases on eraldi osakond, kus käib usin vegan gluteenivabade piparkookide valmistamine.
ETSi kodulehele maksimumpunktid!
Avaldatud: 10 detsember, 2017
Eesti Puuetega Inimeste Fondi iga-aastasel kodulehtede hindamisel sai ETSi leht maksimumpunktid.
Tsöliaakia koolitused Tallinnas ja Paides
Avaldatud: 8 detsember, 2017
Tallinna Teeninduskoolis toimus Prisma Peremarketi töötajatele täiendusõppekursus, kus ühe teemana käsitleti ka tsöliaakiat, gluteenivabu toiduaineid ja nende väljapanekut kaupluses. Järvamaa Kutsehariduskeskuses toimus
VICI mereandide kokteil
Avaldatud: 6 detsember, 2017
Müügil on VICI mereandide kokteil, mille kaanel ei ole koostise kohta ühtegi eestikeelset infot. Teadmiseks, et nende toodetel on kaanel kleebisel väike punane käsi, mida […]