Ilmus uus raamat „Kuidas valmib gluteenivaba pereroog?“

Avaldatud: 16 jaanuar, 2018

Ajakirjade Kirjastuselt on ilmunud raamat „Kuidas valmib gluteenivaba pereroog?“ Retseptide autoriks on Heidit Kaio, kelle peres kasvab gluteenivaba menüüd vajav laps. Raamatus on pitsa, lasanje, […]

Schäri toodetel sooduskampaaniad

Avaldatud: 16 jaanuar, 2018

17.01.- 30.01. Maksimarketites ja suuremates Konsumites– kampaanias on Schär Choco Chip küpsised.

Liikmemaks tuleb tasuda 1. märtsiks 2018

Avaldatud: 10 jaanuar, 2018

Alates sellest aastast on liikmemaksu tasumise kord muutunud. Loe liikmemaksu kohta SIIT.

Fazer Eesti gluteenivabad tooted

Avaldatud: 9 jaanuar, 2018

Fazer Soome tootjatehase kodulehel on gluteenivabad tooted eraldi välja toodud, uuest aastast loodavad nad tööle saada

VTA testis kahe toote gluteeni sisaldust

Avaldatud: 9 jaanuar, 2018

Aasta lõpus kasutas Eesti Tsöliaakia Selts eelarvest vahendeid meie poes ja kohvikutes müüdavate gluteenivabade toodete testimiseks

Tsöliaakia infopäev-mess toimub Pärnus 10. veebr 2018

Avaldatud: 8 jaanuar, 2018

Olete oodatud Tsöliaakia infopäev-messile Pärnus! Infopäev-messil saab kuulata kahte väga huvitavat loengut: 1. „Tervislik ning mitmekesine toitumine gluteenivabalt?“ – Maire Vesingi, funktsionaalse toitumise nõustaja, OÜ […]

Rahulikke pühi!

Avaldatud: 24 detsember, 2017

Soovime teile kõigile vahvaid jõulupühi, olgu need ka pisut müstilised, nagu me kaart! PS! ETSi juhatus puhkab 4. jaanuarini 2018, sel ajal me kirju ei […]

Tõrvaaugu Mahe Talu OÜle anti üle gluteenivaba kaubamärgi tunnistus!

Avaldatud: 19 detsember, 2017

14. dets toimus pidulik sündmus, kus anti üle juba teine litsentseeritud gluteenivaba kaubamärgi tunnistus Eesti tootjale. Tõrvaaugu Mahe Talu OÜ-l on luba oma neljal registreeritud toortatra […]

Kohtumine Põhja-Eesti Regionaalhaigla töötajatega

Avaldatud: 12 detsember, 2017

23. novembril kohtusid seltsi juhatuse esimees Aive Antson ja arstide kontaktisik

ETSi liikmed koolitavad pagar-kondiitreid!

Avaldatud: 12 detsember, 2017

Riin Jõgi, Sigrit Keerd, Katre Trofimov ja Aive Antson õpetavad Tallinna Teeninduskoolis noori pagar-kondiitreid. Seltsi sooviks on, et uus põlvkond pagar-kondiitreid oleksid teadlikud tsöliaakiast, gluteenist, […]

Jõulupidu Vabaõhumuuseumis

Avaldatud: 11 detsember, 2017

Loe meie jõulupeo kohta lähemalt SIIT

Marta Pagari piparkoogid

Avaldatud: 11 detsember, 2017

Marta Pagari Paide tehases on eraldi osakond, kus käib usin vegan gluteenivabade piparkookide valmistamine.

ETSi kodulehele maksimumpunktid!

Avaldatud: 10 detsember, 2017

Eesti Puuetega Inimeste Fondi iga-aastasel kodulehtede hindamisel sai ETSi leht maksimumpunktid.

Tsöliaakia koolitused Tallinnas ja Paides

Avaldatud: 8 detsember, 2017

Tallinna Teeninduskoolis toimus Prisma Peremarketi töötajatele täiendusõppekursus, kus ühe teemana käsitleti ka tsöliaakiat, gluteenivabu toiduaineid ja nende väljapanekut kaupluses. Järvamaa Kutsehariduskeskuses toimus

VICI mereandide kokteil

Avaldatud: 6 detsember, 2017

Müügil on VICI mereandide kokteil, mille kaanel ei ole koostise kohta ühtegi eestikeelset infot.  Teadmiseks,  et nende toodetel on kaanel kleebisel väike punane käsi, mida […]

Arhiiv