Avaldatud: 12 märts, 2019

Viisime läbi küsitluse kokandus õpitubade korraldamise kohta. Üle poolte vastanutest olid tsöliaakiahaiged või need, kelle pereliige on tsöliaakiahaige. Kõige enam sooviti õppida küpsetama kringlit. Samuti oldi huvitatud gluteenivaba leiva, saia, pitsa, tordi, kuklite, pirukate, pelmeenide, taignate jm valmistamise nippidest. Kõige enam sooviti, et kokanduse õpitoad toimuksid Tallinnas, kuid samuti ootavad Pärnu, Tartu, Rakvere, Rapla, Valga, Võru ja Jõhvi inimesed õpitubasid oma kodulinnadesse. Koolitajatena sooviti näha nii meile varem tuntud kutsekoolide õpetajaid kui ka oma seltsi liikmeid.

 

Aitäh kõikidele, kes vastasid meie kokanduse õpitubade küsitlusele! Teie vastused olid oluliseks sisendiks selle aastaste õpitubade planeerimisel ning meil on hea meel öelda, et sellel kevadel toimuvad kringli ja stritsli valmistamise õpitoad nii Tallinnas kui Tartus.

Arhiiv

Arhiiv