Eesti Tsöliaakia Seltsi üldkoosolek toimub 12. märtsil 2011 algusega kell 11.00

Avaldatud: 26 veebruar, 2011

Lp. Tsöliaakia Seltsi liige! Olete oodatud selle aasta esimesele üritusele 12. märtsil 2011 Tallinna Puuetega Inimeste Koja ruumidesse Tallinnas, Endla 59 (vaata ka www.tallinnakoda.ee). Päevakorras: […]

Tallinna Perearstide Seltsi koolitusel on üheks teemaks tsöliaakia

Avaldatud: 13 veebruar, 2011

Tallinna Perearstide Seltsi koolitusel 23.02.2011 on läbivaks teemaks tsöliaakia. Ülevaate seltsi tegemistest ja arstidega koostööst teeb Eesti Tsöliaakia Seltsi juhatuse esimees Aive Antson.

Rahvusvaheline tsöliaakia sümpoosion toimub 20. – 22. juunil Norras, Oslos

Avaldatud: 2 veebruar, 2011

Lähemalt saab lugeda siit-  www.icds2011.org/

Rahva Tervislik Päev 22. jaan. 2011 Salme Kultuurikeskuses

Avaldatud: 20 jaanuar, 2011

Eesti Tsöliaakia Selts võtab osa Rahva Tervislikust Päevast, mis toimub Tallinnas Salme Kultuurikeskuses 22. jaanuaril 2011, kell 11.00- 17.00. Kõikidel huvilistel on võimalus küsida meie […]

Jõulupidu Vabaõhumuuseumis 18.dets. 2010

Avaldatud: 27 november, 2010

Head Tsöliaakia Seltsi liikmed !!! Olete oodatud Eesti Tsöliaakia Seltsi Jõulupeole 18. detsembril 2010 Eesti Vabaõhumuuseumi Jõulukülla. Jõuluküla on avatud 11.00 – 16.00 (vt. www.evm.ee) […]

Eesti Tsöliaakia Seltsi üldkoosolek toimub 6. nov. 2010 kell 11.00

Avaldatud: 18 oktoober, 2010

Lp. Eesti Tsöliaakia Seltsi liikmed! Olete oodatud sügisesse Tallinnasse infopäevale ja üldkoosolekule 06. novembril 2010 kell 11.00 Tallinna Puuetega Inimeste Kojas, Endla 59. (vaata ka […]

Gluteenivabad tooted müügil Maksimarketis ja Konsumis

Avaldatud: 18 oktoober, 2010

Provena kaerahelbed 500g Provena täistera kaerajahu 400g Provena kiirkaerahelbed ploomiga 200g Provena kiirkaerahelbed aprikoosiga 200g Sunnuntai gluteenivaba koogi ja muffini mix 300g Sunnuntai gluteenivaba jahusegu […]

Haabersti Tervisepäev toimub 09.10. 2010 kell 11.00

Avaldatud: 4 oktoober, 2010

09.10.2010 toimub Haabersti Vaba Aja Keskuses Haabersti Tervisepäev 2010. Tsöliaakiaalast nõu ja abi jagavad seltsi liikmed Katrin Viljarand ja Merike Tärk. Eesti Tsöliaakia Seltsile on […]

Provena kaeratooted Eestis müügil

Avaldatud: 4 august, 2010

Selveris on müügil täistera kaerajahu, Sunnuntai gluteenivaba koogi- ja muffinsimix, kaerahelbed, kiirkaerahelbed ploomidega, kiirkaerahelbed aprikoosidega. Sortiment on Selverites erinev.

Eesti Haigekassa rahastas projekti „Tsöliaakiahaige meelespea – kordustrükk“

Avaldatud: 7 juuli, 2010

Eesti Haigekassa rahastas Tsöliaakiahaige Meelespea kordustrükki 5000.00 krooni suuruses summas. Projekti eesmärgiks oli jagada meie haigusega seotud infot perearstidele. Nii tõuseb arstide teadlikkus ning tsöliaakiahaigetel […]

Suvelaager Läänemaal

Avaldatud: 4 juuli, 2010

Head Tsöliaakia Seltsi liikmed, Olete oodatud  SUVELAAGRISSE  LÄÄNEMAALE      9. – 11. JUULIL 2010  Koguneme reedel 09. juulil Topu puhkemajas, kellaaeg täpsustub. Kes soovib laupäeval kohale tulla, siis […]

Lasteraamat “Miina vanaema juures. Kui ei talu gluteeni.”

Avaldatud: 12 aprill, 2010

Projekt „Lasteraamatu „Miina vanaema juures. Kui ei talu gluteeni“ kirjastamine“. Eelkooliealistele lastele mõeldud raamat “Miina vanaema juures” õpetab väikelapsi oma haigusega paremini hakkama saama. Lasteraamatu […]

Foorumis vastab küsimustele dr. Karin Kull

Avaldatud: 9 märts, 2010

Tartu Ülikooli Arstiteaduskonna lõpetasin 1993.a., olen kaitsnud doktoritöö gastroenteroloogias 2000.a. ja lõpetanud residentuuri gastroenteroloogia erialal. Alates 2004.a. töötan TÜK Sisekliinikus gastroenteroloogina. Olen ka Eesti Gastroenteroloogide […]

Kontaktisikud maakondades

Avaldatud: 7 veebruar, 2010

Tsöliaakiaga seotud probleemide korral saate ühendust võtta oma maakonna kontaktisikuga: Tallinn ja Harjumaa – Kaja Schumann: Tel: 55637011, e –mail: kaja.schumann@mail.ee Pärnumaa – Aime Pallo: […]

FRIA sügavkülmutatud leivad Prismas

Avaldatud: 22 november, 2009

Hea meel on teatada, et lõpuks on ka Prismade sortimendis FRIA sügavkülmutatud leivad fria. Fria tooted erinevad selle poolest, et nende maitseomadus on täiesti võrreldav tavaliste leiva-saiatoodetega. Tooted […]

Arhiiv