Veebruaris toimuma pidanud infopäev-mess jääb ära!

Avaldatud: 29 jaanuar, 2019

Kahjuks peame teatama, et Rakvere tsöliaakia infopäev-messi lükkub rahaliste vahendite puudumise tõttu edasi. Uuest toimumisajast anname teada aegsasti!

Persoonilugu – Mia , 10.a tsöliaakiahaige

Avaldatud: 29 jaanuar, 2019

Mia Merman – õpilane, vanus  10-aastane Mul diagnoositi tsöliaakia, kui olin 4,5 aastane. Õige diagnoosini läks aega aasta, sest  mul puudusid tsöliaakiale iseloomulikud tunnused. Minu […]

Persoonilugu – Riina, 33 a. tsöliaakiahaige

Avaldatud: 23 jaanuar, 2019

Riina Allikas, 33-aastane, komplekteerija Sattusin koos emaga haiglasse uuringutele alla aasta vanuselt, kuna ma ei võtnud kaalus juurde. Pärast kahekuulist uuringut pandi mulle Tartu lastehaiglas […]

Toimus seltsi 2018 aasta jõulupidu – Paasiku Koertemõisas

Avaldatud: 21 jaanuar, 2019

Eesti Tsöliaakia Seltsi 2018 aasta jõulupidu 44 osalejaga toimus Paasiku koertemõisas, kus tutvusime Siberi Huskyde ja nende elu oluga. Sooja saamiseks toimus paar toredat mängu […]

Soome LIDL kutsub tagasi gluteenivaba kaerajahu!

Avaldatud: 13 jaanuar, 2019

Kuna paljud eestlased käivad ka Soomes oma gluteenivabade toodete varusid täiendamas, või suisa elavad seal, siis jagame teiega Keliakialiitto (Soome Tsöliaakia Seltsi) TOOTE TAGASIKUTSUMIST LIDLis müüdava gluteenivaba […]

Aita selgitada Parim Gluteenivaba Tegija 2018!

Avaldatud: 28 detsember, 2018

Aasta hakkab lõppema ja ootame nii oma seltsi liikmete kui ka teiste gluteenivabade tarbijate panust, et järgmise aasta alguses anda välja kolmes kategoorias tunnustus “Parim […]

Eesti Tsöliaakia Selts puhkab 22.12.2018 – 06.01.2019

Avaldatud: 22 detsember, 2018

Eesti Tsöliaakia Selts viibib puhkusel 22.12.2018 – 06.01.2019 Meie vabatahtlikud on teeninud välja puhkuse, mil nad saavad keskenduda endale ja oma lähedastele, et taas uuel […]

Toimusid kaks jõuluteemalist kokkamise õpituba

Avaldatud: 21 detsember, 2018

Enne jõule korraldati veel kaks jõuluteemalist kokkamise õpituba. 15.12.2018 toimus esimest korda seltsi ajaloos kokkamise õpituba, mis oli avatud kõikidele huvilistele ka väljaspoolt seltsi liikmeskonda. Koolitus […]

Gluteenivabad tooted kordades kallimad kui tavatooted!

Avaldatud: 17 detsember, 2018

Eesti Tsöliaakia Selts viis 2018 suvel läbi toodete hinnavõrdluse, kus võrreldi tava- ja gluteenivabade toodete keskmise hinna erinevust. Tulemused on jahmatavad, sest gluteenivabad toiduained on […]

Seltsi liikmed koolitajatena

Avaldatud: 17 detsember, 2018

Seltsi koolitajad Marget Merman, Kätlin Talumaa, Anni Adamson ja Katre Trofimov on teisel poolaastal Tallinna Teeninduskoolis toimunud viiel täiendusõppe kursusel koolitanud nii  HoReCa sektori kui […]

Gluteenivabade Jõulutoodete kataloog

Avaldatud: 12 detsember, 2018

Meil on hea meel teatada, et ilmunud on meie esimene Gluteenivabade Jõulutoodete kataloog Täname kõiki tootjaid ja maaletoojaid, kes olid lahkesti nõus meile saatma infot […]

Eesti Tsöliaakia Selts logo

Tsöliaakia uuring 2014 – 2017

Avaldatud: 9 detsember, 2018

Juba neljandat korda viidi Eesti Tsöliaakia Seltsi poolt tsöliaakiahaigete seas läbi uuring, mille eesmärgiks oli info kogumine tsöliaakia diagnoosimise ja tsöliaakiahaigete elukvaliteedi kohta. Järeldustest selgub, […]

Toimuvad jõuluteemalised kokanduskoolitused – tule ja osale!

Avaldatud: 7 detsember, 2018

Oleme korraldamas jõulude lähenedes kaks jõuluteemalist kokanduskoolitust. Üks on avatud kõigile huvilistele ja teine vaid seltsi liikmetele. 15.12 – Jõuluküpsetiste kokkamine Raplas – avatud kõigile […]

Eesti Tsöliaakia Selts logo

Head rahvusvahelist vabatahtlike päeva! Miks hakata vabatahtlikuks?

Avaldatud: 5 detsember, 2018

Täna, 5. detsembril, on rahvusvaheline vabatahtlike päev! Miks liituda vabatahtliku tegevusega? Vabatahtlik töö loob võimalusi uute teadmiste saamiseks,  oskuste arendamiseks, kogemuste omandamiseks ning enese avastamiseks. […]

Toimus kokanduskoolitus seltsi liikmetele

Avaldatud: 2 detsember, 2018

01.12. toimus Tallinnas Eesti Tsöliaakia Seltsi liikmetele mõeldud kokanduse õpituba, mida viis läbi Toitumisnõustaja Liis Salus. Menüüs olid läätse pikkpoiss värske salatiga ja õuna-kaneelikook Schär jahuga. […]

Arhiiv

Arhiiv