Koolitusjuht

Aive Antson

Töökogemuse kirjeldus: Kogemus koolitajana 1998. aastast (kutse- ja kõrgkool ning täiendusõppe koolitused)

Kvalifikatsioon: Haridusteaduse magister (andragoogika)

Õpetavad teemad: tsöliaakia ja gluteenivaba toitumine.

Koolitajad:

Kätlin Talumaa

Töökogemuse kirjeldus: Kogemus Eesti Tsöliaakia Seltsi koolitajana aastast 2018

Kvalifikatsioon: täiskasvanute koolitaja (baasõpe), toitumisnõustaja ja tervisenõustaja toitumise alal, koka algõpe (täienduskursus)

Õpetavad teemad: tsöliaakia, gluteeni- ja laktoosivaba toitumine, gluteenivaba toiduvalmistamine, tsöliaakiaga inimese sotsiaalse toetamine, gluteeni- ja laktoosivabade toitude valmistamine.

Küllike Põlma

Töökogemuse kirjeldus: Kogemus avalikus sektoris (juriidilised teemad, enim isikuandmete töötlemise teemad). Kogemus toitumise-, imetamise- ja terviseteemade koolitajana aastast 2016.

Kvalifikatsioon: toitumis-, imetamis- ja kogemusnõustaja. Täiskasvanute koolitaja, tase 5

Õpetavad teemad: tsöliaakia, gluteeni- ja laktoosivaba toitumine, gluteenivaba toiduvalmistamine, tsöliaakiaga inimese sotsiaalse toetamine.

Marget Merman

Töökogemuse kirjeldus: Kogemus Eesti Tsöliaakia Seltsi koolitajana aastast 2018

Kvalifikatsioon: avalik haldus (bakalaureuse õpe)

Õpetatavad teemad: tsöliaakia, gluteenivaba toitumine, gluteenivaba toidu valmistamine, tsöliaakiaga inimese sotsiaalse toetamine.