Avaldatud: 21 detsember, 2018

Enne jõule korraldati veel kaks jõuluteemalist kokkamise õpituba.

15.12.2018 toimus esimest korda seltsi ajaloos kokkamise õpituba, mis oli avatud kõikidele huvilistele ka väljaspoolt seltsi liikmeskonda. Koolitus toimus Rapla Elujõu Keskuses ning kokkamist juhendas tervisekeskuse juht Piia Kõverik, tsöliaakiaalast infot jagas seltsi esinaine Aive Antson. Jõulueelne üritus oli hubane ja lõbus ning küpsetised Schäri gluteenivabast jahusegust, milleks olid Elujõuline Napoleoni kook ja Piparkoogikeeks, õnnestusid suurepäraselt!

16.12.2018  toimus Pärnus õpituba vaid Eesti Tsöliaakia Seltsi liikmetele. Kokanduskoolituse läbiviijaks oli seltsi sekretär-nõustaja Sigrit Keerd. Küpsetati singi-juustu muffineid ja piparkoogikeeksi Peak’s Free From Eesti jahudest. Seltskond oli tore ja seltsi liikmed ootavad juba järgmist koolitust.

Tänud kõigile osalejatele ja kohtumiseni järgmisel korral!

Rohkem pilte üritustest leiate meie GALERIIST

Arhiiv

Arhiiv