Avaldatud: 2 detsember, 2018

01.12. toimus Tallinnas Eesti Tsöliaakia Seltsi liikmetele mõeldud kokanduse õpituba, mida viis läbi Toitumisnõustaja Liis Salus. Menüüs olid läätse pikkpoiss värske salatiga ja õuna-kaneelikook Schär jahuga.

Kui esmapilgul tundus, et mis sellest läätse pikastpoisist ikka saab…siis see roog üllatas küll igatüht positiivselt!
Liis rääkis ühe toreda loo, et õunakoogi retseptiautor on tema vanaema, kes Liisi toitumuslikest erivajadustest üldse heidutada ei lasknud ning keerutas kokku imelise õunakoogi, mis oli tõesti imemaitsev!

Mõlemad toidud olid gluteeni-, laktoosi-, kaseiini-, pärmi- ja valge suhkru vabad!

Aitäh Sulle Liis kokkamise läbiviimise ning oma kööginippide jagamise eest ning täname ka Schäri koostöö ja toetamise eest!

Pilte üritusest leiate meie GALERIIST

Arhiiv