Avaldatud: 2 detsember, 2021

Seltsis alustas tööd uus sekretär ning liikmete haldamisega ja juhatuse toetamisega sekretäri rollis hakkab nüüdsest tegelema meie pikaajaline liige Ädu Igris Schumann.

Ennast tutvustab ta järgmiselt:

“Terve oma teadliku elu olen pidanud gluteenivaba dieeti, sest tsöliaakia avastati mul juba 2002. aastal, kui olin 1a ja 3 kuu vanune. Eesti Tsöliaakia Seltsi liige olen olnud aastast 2003, seetõttu päris pikalt kursis Seltsi toimimise ja tegemistega. Lisaks on mu pereliikmed usinad vabatahtlikud ja ürituste eestvedajad, seega olen kõrvalt näinud, õppinud ning võimalusel oskustega abiks olnud erinevatel ettevõtmistel.”

“Kuna õpin õigusassistendiks ning olen ammu mõelnud, et võiksin rohkem Seltsi tegemistesse panustada, tundus hea võimalus rakendada teadmisi ning saada kogemust sekretäri ametikohal, mida samuti toetab minu kogemus teenindus- ning müügitöös. Minul on alati toetav tugigrupp kõrval olnud ning minu vajadustega on parimal viisil arvestatud, alates sõimest kuni tänase päevani. Nii mulle, kui kõigile teistele on see tundunud loomulikuna, sest kõik on saavutatav kokkulepete ja läbirääkimistega. Paraku ei ole kõigil nii lihtne teekond, seepärast soovin ning suures pildis on minu missiooniks, et ükski laps ei peaks tundma end süüdi või seda, et temale eraldi toidu tegemine on kellelegi üleliigne kohustus.”

Ädu Igris hakkab haldama info@tsoliaakia.ee postkasti, mille kaudu teda ka mugavalt soovi korral kätte saate.

Suur tänu Sigritile kogu tema pühendunud ja täpse töö eest ning soovime palju põnevust uues rollis seltsi turundusjuhina!

 

Sigrit ise võtab sekretärina toimetatud aastad kokku järgmiselt:

“Tunnen, et olen tänu seltsi infosekretäri ametikohale ennast kenasti kõikide teemadega kurssi viinud ja julgen nüüd veel suuremaid vabatahtlike ampse vastu võtta. Minu asemele, aktiivse vabatahtliku elu hüppelauale, asub infosekretäri ametikohale Ädu. Vaatame, kuhu suunas hüppelaud tema mõne aasta pärast põrgatanud on :)”

“Mina jätkan aktiivselt kogemusnõustaja rolli, viin endiselt läbi erinevaid koolitusi ja aitan seltsi turundusjuhina läbi erinevate turundustegevuste viia seltsi tegemisi ja infot tsöliaakia kohta veel suurema rahvahulgani. Tänu seltsi vabatahtlikule tööle kutsuti mind sel kevadel appi Saaremaa Kööki, et aidata neil välja töötada gluteenivabu tooteid ning esimesed gluteenivabad pärlid on jõudnud ka poelettidele. Ära karda ka sina teha oma esimest sammu vabatahtliku rolli suunas, sest vabatahtlik töö seltsis võib sulle tulevikus väga palju kasuks tulla:)”

Sigritile saab kirjutada tema uuel aadressil sigrit.keerd@tsoliaakia.ee

Arhiiv