Avaldatud: 12 mai, 2022

Aprilli alguses oli suur rõõm näha Leivafestivali esinejate nimekirjas ka Eesti Tsöliaakia Seltsi koolitajat, kes rääkis kahel päeval publikule gluteenivaba küpsetamise nippidest ja nõuetest leiva tegemisel.

Mõlemal päeval jagati peale ettekannet publiku seast tagasiside teema olulisusest nii koolitoitlustuse kui ka hobikokanduse vaates. Meil on hea meel, et saime tõsta inimeste teadlikkust tsöliaakia ja gluteenivaba elu teemal.

Leivafestival on mõeldud kõigile toidusõpradele, keda huvitab nii leib kui leivakõrvane. Oodatud olid nii hobikokad ja -pagarid, ala asjatundjad ning professionaalid. Messialal nägime oma häid sõpru-tuttavaid kodumaiste gluteenivabade tootjate (Tõrvaaugu Mahe Talu, PriiBiPa) kui ka maaletoojate (Oribalt Tallinn, Schär) näol.

Kohtumiseni mõnel järgmisel festivalil!

Arhiiv