Avaldatud: 8 november, 2019

Järvamaa Kutsehariduskeskuse palvel koolitasime Paide haigla toitlustusteeninduse töötajaid.
Koolitus toimus kahele grupile ning seal osalesid koristajad, toitlustajad, kokad, toitlustusspetsialist ja toitlustusjuht.

Koos koolitatavatega analüüsisime läbi patsiendi teekonna alates haiglasse saabumisest kuni toidu kättesaamiseni ning sõnastasime ka parendustegevused. See oli esimene haigla toitlustustiimile mõeldud koolitus ning tagasiside oli väga positiivne.

Kokk Kristine Saar ütles: „Aitäh sisuka koolituse eest! Anname oma parima, et uued teadmised asjakohaselt rakendatud saaksid“!.
Haigla töötajatele oli aga koolitus niivõrd motiveeriv, et täiskasvanud õppija nädala avasündmusel „Õpitund 2019“ raames küpsetati  gluteenivaba tort.

Loodame väga, et kõik haiglates ravil olevad tsöliaakiahaiged saavad korrektse gluteenivaba toidu.
Teie tähelepanekud haiglate toitlustuse kohta on oodatud e-posti aadressil: info@tsoliaakia.ee

Fotod: Kristine Saar ja Aive Antson

Arhiiv