Avaldatud: 10 mai, 2019

Seltsi liikmed kogunesid aprillikuus päikselisse Pärnusse, et osaleda kevadisel infopäeval ning üldkoosolekul.

Infopäeval esines gluteenivaba restorani Kivi.Paber.Käärid omanik Tanel Tatter, kes rääkis restorani köögipoolest ja menüü koostamisest. Gluteenivabade toodete sortimenti tutvustasid ja oma tooteid müüsid Bio4You Pärnu kaupluse juhataja Monika Moltšankina ning Vilandra esindaja Merli Posti.

Üldkoosolekul kinnitasime seltsi 2018 majandusaasta-aruande, valisime revisonikomisjoni koosseisu jätkuvalt Merle Gentsi ning uue liikmena Sigrit Keerdi, samuti kinnitasime suvelaagri päevakava.

Seltsi üritused on oluliseks kooskäimise kohaks, kus saab tuge ja toetust teistelt liikmetelt.

Üritust sponsoreerisid Provena, Panzani, Kivi.Paber.Käärid, Rogenbogen ja Dr Schär.

 

Ürituse pildid leiate GALERIIST.

Arhiiv