Avaldatud: 22 aprill, 2024

Olete oodatud koolitusele, kus räägitakse tasakaalustatud gluteenivabast toitumisest.

Gluteenivabal toitumisel on oluline tagada, et see oleks tasakaalus ja tervislik. Tervisliku ja tasakaalustatud gluteenivaba toitumine järgimine hõlmab mitmekesist toiduvalikut, mis tagab kõigi vajalike toitainete saamise. Samuti on oluline jälgida toidu valmistamise meetodeid, et vältida liigse rasva, soola ja suhkru lisamist. Ka toidu etikettide lugemine aitab kindlustada, et toiduained ei sisalda peidetud gluteeni ega ebatervislikke lisandeid. Koolitusel räägitakse ka gluteeni sisaldavate toiduainete asendamisest gluteenivabade vastu, gluteenivabade toodete pahupoolest, varjatud gluteenist, vitamiinidest, mineraalidest ja ristsaastumisest.

Koolitaja: Annely Püttsepp, koolitaja ja toitumisterapeut.

Aeg: 29.05 kell 16.00–17.00

Koht: Zoom (koolitust ei salvestata)

Registreerimine (tähtaeg 26.05): SIIN

Koolituse maksumus: ETSi liikmele 5€ ja mitteliikmele 10€

.

Arhiiv