Avaldatud: 7 detsember, 2022

ETSi vabatahtlikud motivatsioonipäeval

On juba traditsiooniks saanud, et ETSi vabatahtlikud kogunevad igal sügisel motivatsioonipäevale. Selle ürituse eesmärgiks on korraldada üks meeleolukas päev, kus saab omavahel suhelda ja lõõgastuda. Selle aasta vabatahtlike motivatsioonipäeval ühendati meeldiv kasulikuga ning fookusesse võeti MICHELINi tärniga tunnustatud restoranid. Usume, et nendes restoranides on teeninduse tase kõrge ning pakutakse ka gluteenivaba menüüd, kuid täiendav info ei tee kunagi paha. Seega otsustati HoReCa sektorile väljatöötatud infomaterjale jagada ka MICHELINi tärniga tunnustatud restoranidesse. Lisaks eesti keelsetele materjalidele jagati vastavalt restorani soovile ka venekeelseid voldikuid ning meie materjalid on viidud järgmistesse restoranidesse: Härg, Lore Bistroo, Gianni, Horisont, Mon Repos, Moon, Smak, Tuljak, Paju Villa, Puri.

Päeva alustati kohvikust Vaffel, kus koostati päevaplaan ning nauditi nii soolaseid kui magusaid vahvleid. Lõunasöök söödi restoranis Härg, kust saadud maitseelamused jäävad veel kauaks meelde. Lõõgastuti ja kaunist Tallinna vaadet imetleti restoranis Horisont. Seltsi vabatahtlikud leidsid, et oli meeleolukas päev, kus nauditi üksteise seltskonda ja head gluteenivaba sööki.

ETSis on tegutsemas 23 vabatahtlikku. Meie pühendunud vabatahtlikud on need, kes meid esindavad ja huvikaitset teostavad. Soovime, et meie vabatahtlikel silm säraks ning ikka jätkuks tahet seltsi töösse panustada!

Arhiiv