Eriolukord on hea aeg kokkamiseks
Avaldatud: 30 märts, 2020
Kodune karantiin ja perega koosveedetud aeg annavad hea võimaluse katsetada uusi ja põnevaid gluteenivabu retsepte.
Kaie Hakonenilt ilmus raamat „Brantš“, kust leiate gluteenivabade pannkookide, smuutide, soojade toitude, erinevate määrete ja kastmete retsepte ning palju muidki inspireerivaid ideid uuteks katsetusteks.
Perekond Mihkelsoo (RemedyWay brändi omanikud) tegi valmis raamatu „Tervislikud tatratoidud“. Selle raamatu eesmärk on näidata, kui mitmekülgne on toortatar. See on naturaalselt gluteenivaba, kõrge toiteväärtusega ja kiiresti valmiv.
Mõlemad raamatud on müügil Apollo ja Rahva Raamatu e-poodides.
Praegu on e-poodides müügil ka soodushindadega varem ilmunud gluteenivabade retseptide raamatuid.
Kellel neid veel pole, siis praegu on hea võimalus need endale tellida.
Erinevatest e-poodidest võite leida
- Maire Vesingi „Tervise hoidmise toidud 3. Laktoosita. Kaseiinita. Gluteenita.
- Anja Donnermeyer „Jahuvabad küpsetised“
- Kaie Hakonen „Koogiga pai“.
- Jane Maastik, Angela Laig „Gluteenivabad, kaseiinivabad, laktoosivabad toidud“
- Mare Angerjärv, Annela Vaga, Annika Ojeda Ramos „Gluteenivabad küpsetised“.