Avaldatud: 22 veebruar, 2018

Eesti 100. sünnipäevaks kogusid 100 Eesti tordimeistrit kokku 100 põnevat retsepti tortide, kookide, dessertide ja muude maiuste valmistamiseks ja kaunistamiseks.

Raamat sobib nii algajatele kui ka edasijõudnud tordimeistritele. Siin on ka gluteeni- ja laktoosivabad retseptid.

Raamatus on soovitatud erinevaid nisujahu asendamise võimalusi. 1 dl nisujahu (60 g) saab asendada järgmiselt:
· 0,75 – 1 dl tärklist
· 1 dl riisijahu
· 0,75 dl maisijahu
· 0,75 dl kaerajahu
· 0,75 dl tatrajahu
. 1,25 dl mandlijahu
· 1 dl hirsijahu
· 1 dl gluteenivaba jahusegu
· 1 osa tärklist ja 1 osa riisijahu
· 2 osa tärklist, 2 osa riisijahu ja 1 osa kakaod

Arhiiv