Avaldatud: 9 august, 2018

4. augustil külastasid seltsi liikmed Tõrvaaugu Mahe talu, mis asub Raplamaal, Kivi-Vigalas.

Lisaks tatra kasvatamisele ja sellest toodete tootmisele peetakse talus ka lambaid ja mesilasi. Seltsi liikmed tutvusid Tõrvaaugu talu tegemistega ning pererahva juhtimisel valmistati toortatrapastat ja -smuutit. Mitmed Tõrvaaugu talu tooted kannavad gluteenivaba kaubamärki. Nende gluteenivaba kaubamärki kandvate toodete nimekirjaga saate tutvuda siit.

Seltsi liikmed on tänulikud Tõrvaaugu talu inimestele, kes lahkelt oma tatrapõldu ja tootmishoonet tutvustasid ning seltsi liikmetega koos ühislõunal osalesid. Soovijad said kaasa korjata tatraõisi tee jaoks.

Rohkem pilte leiate meie galeriist.

Arhiiv