📅 Aeg: 4. november 2025 kell 16.30
📍 Koht: Zoomi keskkond
⏱️ Kestus: 1,5 tundi
💰 Osalemine: tasuta
Eesti Tsöliaakia Selts kutsub osalema tasuta virtuaalsel koolitusel, mis on suunatud HoReCa sektori töötajatele – restoranidele, kohvikutele, hotellidele ja toitlustajatele.
Koolitusel räägitakse:
🌾 tsöliaakiast ja gluteenivabast toitumisest,
🥖 ristsaastumise vältimisest,
👩🍳 praktilistest soovitustest gluteenivabade toitude valmistamisel.
Koolituse viib läbi Küllike Põlma, toitumisterapeut ja ETSi koolitaja.
📝 Registreeru hiljemalt 31. oktoobriks 2025: SIIN
📄 Soovi korral väljastatakse koolitusel osalemise tõend.
💬 Küsimuste korral kirjuta: merle.maisla@tsoliaakia.ee
Koolitus toimub projekti „Terminitöö populariseerimine“ raames ja seda rahastab Eesti Keele Instituut.