Avaldatud: 28 september, 2024

27. septembril kohtusid ETSi kaubandusvaldkonna vabatahtlikud Riin Jõgi ja Aive Antson Gemossi esindajatega. Gemoss on Baltikumis üks suurim pähklite, seemnete, kuivatatud puuviljade ning muude toiduainetööstuse toorainete maaletooja. Sortimendis on ka palju gluteenivabu tooteid. Kohtumise eesmärgiks oli arutleda koostöö üle, et kuidas saaksime mõlemale organisatsioonile rohkem väärtust luua.

Koostööst on kasu mõlemale osapoolele

Gemoss sponsoreeris meie suvelaagrit ning oli ka edaspidi nõus sponsorpakkide sisu täitma. Lisaks lubasid nad anda seltsi liikmetele sooduskoodi, millega saab Gemossi tooteid osta 5% soodustusega. Lisaks arutleti selle üle, kuidas koos toiduvalmistamise koolitusi korraldada. Gemoss soovib ka enda töötajatele koolitust tsöliaakia ja gluteenivabade toodete märgistuse ning väljapaneku teemal.

Gemossis müügil tervislikud gluteenivabad tooted

Gemossi sortimendis on palju tervislikke gluteenivabu toiduaineid. Kui toitumisnõustajad soovitavad enam süüa taimset valku, siis Gemossist saame osta nii punase läätse kui ka kikerherne pastat. Suure toiteväärtusega on ka tatra ja pruuni riisi pastad. Need on headeks alternatiivideks kõrge glükeemilise indeksiga maisi ja riisi pastadele. Samuti on müügil erinevaid küpsiste, leibade ja kookide küpsetussegusid. Need on head abimehed nendeks olukordadeks, kui inimestel on kiire. Ja kui vahel näksimise isu peale tuleb, siis selleks sobivad imehästi krõpsud, millede tooraineteks on kinoa, köögiviljad ja läätsed. Seega Gemossi sortimendist leiab häid ja tervislikke valikuid.
Eraldi gluteenivabade toodete alammenüüd Gemossi kodulehel pole, kuid gluteenivaba otsisõna peale tulevad meile sobivad tooted kenasti välja. Gemossi sortimendiga saab tutvuda SIIN

Aitäh Gemossi esindajatele koostöö eest!

 

 

Arhiiv