Avaldatud: 13 juuli, 2024

5.-7 juulil toimusid seltsi suvepäevad Harjumaal. Suvepäevade pidamine on üks seltsi pikimaid traditsioone ja seekordsed olid juba 26ndad.

Igal aastal toimuvad need ühes maakonnas, mille vaatamisväärsustega tutvume giidi saatel.

Külastasime Türisalu panka ja Keila-Joa lossi

Selle aasta märksõnadeks olid Türisalu pank ja Keila-Joa loss. Reede õhtul said soovijad ennast proovile panna Türisalu pangalt laskumisel. Julgeks osutus seltsi liige Ornella, kes treeneri juhendamisel laskumise ette võttis.

Teisel päeval jalutasime matkaradadel ning mereääres ja külastasime Keila-Joa lossi, kus giid rääkis meile kahe tunni vältel lossi ajaloost ja tänapäevast.

Suvepäevad on seltsi liikmetele oluliseks kohaks, kus tutvuda uute liikmetega ning jagada oma rõõme ja muresid. Nii kujunes ka tutvumisring umbes kahe tunni pikkuseks aruteluks, kus tsöliaakiaga inimesed jagasid oma lugusid haiguse diagnoosimisest ja igapäevaeluga hakkama saamisest. Õhtul tegime koos süüa, mängisime mänge ja saunatasime. Disko kestis varaste hommikutundideni. Pühapäeval peale hommikusööki ja asjade pakkimist liikusime igaüks oma kodudesse.

Aitäh osalejatele, korraldajatele ja sponsoritele

Suured tänud sponsoritele, kes meie suvepäevade toidulauda panustasid ja sponsortoodetega kingikotid täitsid: Eugesta, Pärnamäed Pagariäri, Oribalt Tallinn, Gemoss, Salesproff, Saaremaa Köök, Raisio Grupp ja Kaupmees. Pärnamäed Pagariäri kinkis suvelaagrilistele ka e-poe sooduskoodi.

Aitäh peakorraldajatele Aive Treimanile ja Riina Allikasele tänu kelledele suvepäevad teoks said!

Aitäh osalejatele – tänu teile saab suvelaagri traditsioon jätkuda!

Arhiiv