Avaldatud: 27 juuni, 2024

Sellel hooajal juba teist korda viisime läbi sisekoolituse, mille läbis edukalt 3 uut koolitajat!

Koolitajaks läbi sisekoolituse

Seltsi koolitajaks saamiseks on vaja läbida sisekoolitus. Selleks on koostatud väljundipõhine õppekava, mis sisaldab nii tsöliaakia ja gluteenivaba toitumise kui ka täiskasvanud õppija toetamise teemasid. Sisekoolitajaks oli sellel korral Küllike Põlma.

Sisekoolitus lõpeb eksamiga, mis sellel korral viidi läbi vaid virtuaalselt. On ju tänapäeval virtuaalsete koolituste läbiviimine samuti oluline oskus. Kõik sisekoolitusel osalejad läbisid edukalt eksami ning on ETSi koolitajate meeskonda vastu võetud.

Meie uuteks koolitajateks on Anu Luts, Tiina Haav ja Külli Raudsepp-Vihuri

Anu ütleb enda kohta nii: „Minu ametialaste tiitlite hulka kuuluvad toitumisterapeut, personaaltreener, health coach ja kirglik kokkaja. Olen valinud nii erinevad “ametid” ja need kokku põiminud seetõttu, et ka iga inimene ja seisund on mitmetahuline ning koosneb erinevatest tähelepanu vajavatest aspektidest nii seest, väljast kui ümbert. Usun, et keskendudes kõigile neile punktidele on võimalik tsöliaakiaga inimesel elada täisväärtuslikku elu ning läbi ühiskonna teadlikkuse tõstmise aidata seda toetavat keskkonda luua“.

Tiina Haav on toitumisnõustaja ja massöör ning tal on kaks last. Tervise teemad on teda alati köitnud ning tänu sellele on Tiina jõudnud ka toitumise, massaaži ja jooga juurde. Ta on pidev edasiõppija ja enesetäiendaja ning praegu on õppimas ka toitumisterapeudiks.

Külli on tegev toitumis- ja kogemusnõustajana Tarbatu Tervisepargi rehabilitatsiooni meeskonnas. Ta on lõpetanud Annely Sootsi Tervisekooli Toitumis- ja tervisenõustaja eriala ning samas koolis täiendõppe ”Välistamisdieetide, toiduallergia ja -talumatuse olemus ning testimine” ning lisaks Tallinna Ülikoolis täiendõppe “Erivajadustega inimeste toitumine ja liikumine”.

Kõrget lendu uutele koolitajatele ning tänud nende õpetajale Küllikesele!

Arhiiv