Avaldatud: 13 aprill, 2024

Parima gluteenivabu tooteid müüva kauplusteketi tiitli võitis taaskord oma heade gluteenivabade toodete sortimendiga Prisma Peremarketid AS. Parima Gluteenivabu tooteid müüva kodupoe tiitli napsas sel aastal endale Selveri kett. Sinuteek tervisepood sai taaskord endale parima gluteenivabu tooteid müüva e-poe tiitli. Parim eestimaine gluteenivaba toode oli Tõrvaaugu mahetalu toortatrajahu ning parimaks välismaiseks tooteks valiti Schäri Mix B jahusegu. Juba kuuendat korda võitis parima gluteenivaba söögikoha tiitli Kivi Paber Käärid.
Juba seitsmendat korda viidi läbi Eesti Tsöliaakia Seltsi poolt korraldatud konkurss “Parim Gluteenivaba Tegija”. Antud konkursi raames oli võimalik kõikidel inimestel esitada nominente ning hääletada enda lemmik gluteenivabade tegijate poolt.

  • Prisma Peremarket AS pälvis “Parim gluteenivabu tooteid müüv kauplustekett 2023” tiitli.
    Nende juures toodi välja, et neil on hea gluteenivabade toodete sortiment, gluteenivabad tooted on hästi leitavad ning neil on selge ja eristuv gluteenivabade toodete märgistussüsteem.
  • Parima kodupoena toodi välja erinevaid Selveri keti poode (Rapla, Arsenali ja Tondi Selver) ja seetõttu anname auhinna välja Selveri ketile tervikuna.
  • “Parim gluteenivabu tooteid müüv e-pood 2023” tiitli sai taaskord endale www.sinuteek.ee .
  • “Parim eestimaine gluteenivaba toode 2023” tiitli sai omale Tõrvaaugu mahetalu toortatrajahu.
    Toote headeks omadusteks toodi välja, et see on tervislik ja maitsev ning seda saab nii paljudes erinevates roogades kasutada.
  • Parimaks välismaiseks tooteks valiti Schäri Mix B jahusegu. Selle jahu juures toodi välja, et see on autentne nisujahuga, sellel on mõistlik hind ja palju kasutusvõimalusi ja üldiselt kirjeldati seda jahu, kui parimat, millega küpsetada.
  • “Parim gluteenivaba toitlustaja 2023” tiitli pälvis juba kuuendat korda Kivi Paber Käärid.
  • Gluteenivaba toitlustajana toodi välja veel Alexela tikupoiss ja Kohvik Vaffel.   

Suur aitäh kõikidele gluteenivabadele tegijatele – annate kõik oma tegevusega panuse selleks, et gluteenivaba elu oleks hea, mitmekülgne ja maitseterohke!

Arhiiv