Gluteenivaba lõhe poke kauss
Vaja läheb:
- 1 kott riisi
- 120g õrnsoola lõhefileed
- Mungoaidud
- 2 väiksemat porgandit
- Kirsstomatid
- 1 avokaado
- Gluteenivaba sojakaste
- Seesamiseemned
- Sriracha majonees
- Lambasalat
Kuidas teha:
Keeda riis vastavalt pakendil olevale juhendile. Samal ajal tükelda lõhefilee umbes 1cm x 1cm kuubikuteks ning vala peale sörts gluteenivaba sojakastet ja supilusikatäis seesamiseemneid – sega ja pane kõrvale. Riivi ära porgandid ning viiluta avokaado ja kirsstomatid.
Kui riis on keenud jaga see kahe kausi vahel ära, lisa riisi peale mõlemasse kaussi tükeldatud lõhe, riivitud porgand, viilutatud avokaado ja kirsstomatid ning lisa juurde peotäis lambasalatit ja mungoaidusid. Soovi korral võid peale tükeldada ka india pähkleid. Kata salat sriracha majoneesiga ja naudi!
Retsepti autor: Sigrit Keerd