Gluteenivaba hommikuvõileib

Gluteenivaba hommikuvõileib

Vaja läheb:

  • 2 viilu suuremat gluteenivaba saia
  • 1 muna
  • veerand paprikat
  • guacamolet
  • soolalõhe
  • peekonit
  • ruccolat
  • Baslamico kreemi

Kuidas teha:

Lõika saiadest ruudu kujuliselt välja sisu nii, et saia ääred katki ei läheks. Löö lahti muna ning tükelda paprika ja sega need omavahel. Aseta saiad pannile ning vala muna segu mõlema saia keskele. Raputa peale natuke soola ja pipart. Hoia kaane all 2-3 minutit. Vahepeal valmise ise guacamole. Kui muna on peaaegu läbi küpsenud, siis keera saiad teistpidi ning lase seni küpseda kuni sai on pruun. Kui sul on olemas ka teine pann, siis prae samal ajal ära 2 viilu peekonit, kuni need on krõbedad. Hiljem lõiga need keskelt pooleks. Kui saiad on valmis, siis tõsta need taldrikule, määri peale guacamolet, lisa soolalõhe viilud, kummalegi saiale 2 peekoni tükki, peotäis ruccolat ning nirista üle balsamico kastmega.

Retsepti autor: Sigrit Keerd