Eesti Tsöliaakia Seltsi logo
ETENFIRU
  • Meist
    • Seltsist
      • Arengukava
      • Põhikiri
      • Üldkoosolekud
      • Privaatsus­tingimused
    • Uudised
    • Raha kasutamine
      • Majandusaasta aruanne
      • Projektid
    • Üritused
    • Galerii
    • Seltsi meened
    • Tule liikmeks!
      • Liikmemaks
    • Toeta meid
  • Haigele
    • Mis haigus on tsöliaakia?
      • Diagnoosi saamine
      • Põhjused
      • Sümptomid
      • Ravi
      • Herpetiformne dermatiit
      • Ravile mittealluv ja refraktoorne tsöliaakia
      • Diagnoosi olulisus
      • Kontrollis käimine
      • Tsöliaakia sõeluuring
      • Tsöliaakiaga seotud haigused
    • Lubatud – keelatud toit
      • Toiduained
      • Tootegrupid
    • Gluteenivaba kaubamärk
    • Mitte-tsöliaakia gluteenitundlikkus
    • Laktoositalumatus
    • I tüüpi diabeet
    • Seadusandlus
    • KKK
  • Tsöliaakiast
    • Ettekanded
      • Eestikeelsed
      • Ingliskeelsed
      • Venekeelsed
    • Meedias
    • Lõputööd
    • Teadusartiklid
      • Eestikeelsed
      • Ingliskeelsed
    • Uurimustööd
      • Eestikeelsed
      • Ingliskeelsed
  • Infomaterjal
    • Patsiendi meelespea
    • Nahatsöliaakia
    • Miina vanaema juures
    • Jälgi GV kaubamärki
    • Infovoldik tootjatele
    • Lubatud – keelatud toit
      • Toiduained
      • Tootegrupid
    • Toitlustusasutustele
      • HoReCa infomaterjal
      • Haiglate toitlustus
      • Gluteenivaba toit – teabematerjal
    • Hinnavõrdlus
  • Gluteenivabalt
    • Gluteenivabade toodete müük
    • Gluteenivabad tooted kataloog
    • Gluteenivabad leiud
    • Kus einestada?
  • Retseptid
    • GVde küpsetiste õnnestumine
    • Magus
      • Koogid/Tordid
      • Pirukad/Vahvlid/Küpsised
    • Soolane
      • Pitsad
      • Vormiroad
    • Saiad-leivad
    • Kreemid-kastmed-pudingid
  • Tootjale / restoranile
    • Gluteenivaba kaubamärk
      • Kaubamärgi dokumendid
      • Miks vajalik?
      • Kaubamärgi maksumus
      • Registreeritud tooted Eestis
      • Registreeritud tooted välismaal
      • KKK
    • Gluteenivabade restoranide tunnustamine
      • Tunnustamise protsess
    • Seadusandlus
      • EL määrused
      • Codex Alimentarius
      • EV seadused ja määrused
      • Kaebuste esitamine
  • Kontakt
    • Juhatus
    • Nõustamine
      • Kabinet
      • Maakonna nõustajad
    • Koolitamine
    • Töörühmad
      • Välissuhted
      • HoReCa
    • Foorum
      • Üldine
      • Söögikohad
      • Söök-jook
      • Lihtsad retseptid
      • Reisimine välismaal
      • Toitumisnõustaja Maire Vesingi
      • Dr. Karin Kull märts 2010
      • Dr. Triin Remmel 2008-2009
      • Dr. Oivi Uibo 2006-2008
    • Välismaa seltsid

2019

AOECSi töörühma kohtumine - 2019.04.05 [Tagasi]

Töörühma kohtumist juhtisid Itaalia ja Hispaania seltside esindajad.<br />
Teemasid oli palju ning nii mõnigi jäi veel kirja teel arutamiseks.
On oluline, et erinevate riikide seltsid kohtuvad, sest nii saame jagada üksteisega vahetult litsentseerimisega seotud küsimusi ja kogemusi.
Loomulikult oli kohvipausi ajal kogu valik gluteenivaba🤗
  • Seltsist
    • Arengukava
    • Põhikiri
    • Üldkoosolekud
    • Privaatsus­tingimused
  • Uudised
  • Raha kasutamine
    • Majandusaasta aruanne
    • Projektid
  • Üritused
  • Galerii
    • 2020
    • 2019
    • 2018
    • 2017
    • 2016
    • 2005-2015
  • Seltsi meened
  • Tule liikmeks!
    • Liikmemaks
  • Toeta meid
Eesti Tsöliaakia Seltsi logo
info@tsoliaakia.ee
See veebileht kasutab küpsiseid. Kasutades veebilehte, nõustud küpsistega. Täpsem info!Nõus