Šokolaadipuding

100 g gluteenivaba jahu, nt Mix C
100 g võid
125 g suhkrut
75 g kakaod
1 l piima

Täida külma veega nõu ja aseta sinna sisse pott, milles valmistad pudingit. Aseta tulele, sulata või potis, lisa suhkur, sega hästi. Lisa läbi sõela jahu, lisa 2-3 spl külma piima ja kakao. Lisa hästi segades ja vaikselt valades kogu piim. Keeda vaiksel tulel kogu aeg segades kuni segu on keenud 2 min. Pane väiksematesse nõudesse ja aseta külmkappi 4-5 tunniks.

Besciamelli kaste

40 g gluteenivaba jahu, nt Mix C
5- 6 dl piima
40 g võid
soola, muskaatpähkleid

Sulata või tasasel kuumusel, lisa jahu ja jätka keetmist. Lisa piim, muskaatpähklid ja sool. Sega kuni segu on paksenenud.

Kondiitrikreem

30 g gluteenivaba jahu, nt Mix C
5 dl piima
100 g suhkrut
1 vaniljekoor
munakollane

Lase piim keema, jäta 2 spl piima eraldi. Lisa suhkur ja vaniljekoor. Vahusta munakollased, jahu ja 2 spl piima. Kalla segule kuum piim ja keeda tasasel tulel kuni segu pakseneb. Võta vaniljekoor välja ja lase jahtuda.

Kondiitrikreemi kasutatakse ka teiste kreemide valmistamiseks. Lisada võib jahtunult mandleid, kakaopulbrit, kanget kohvi või vahukoort.