EESTI    ENGLISH    SUOMI    RUSSKI
ETS   ETS   ETS

Kreekerid

300 ggluteenivaba jahu, nt Mix B
1 tlsoola
2 sploliivõli
1 dlpiima
1muna
1 tl söögisoodat
Sega sooda piimaga ja lisa kõik ülejäänud ained. Rulli taigen õhukeseks ja lõika väiksed ristkülikukujulised tükid. Torka kahvliga augud, määri õliga ja raputa peale pisut soola. Pane kreekerid küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja küpseta 170o C juures ca 5- 10 min

Šokolaadiküpsised

200 gvõid
150gsuhkrut
100gfariinsuhkrut
2muna
6dlgluteenivaba jahu
1tlsöögisoodat
1tlküpsetuspulbrit
1tlsoola
100gtumedat šokolaadi
Vahusta pehme või ja suhkur. Vahusta munad ja lisa suhkru  ja või vahule. Sega omavahel kuivained. Tükelda šokolaad väikesteks tükkideks. Lisa šokolaad ja kuivained või ja  munavahule. Tõsta lusikaga taignast pallid küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Küpseta 200o C juures 10 min. 

Maapähkliküpsised


2 t
pähklivõid
2 t
suhkrut
2 tk
muna
¼ t
šokolaaditükikesi
Sega kõik koostisained kokku ja aseta küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile supilusikaga kuhjakesed. Küpseta 190º C juures ca 10 min. Valmis küpsistele tee kuumast peast kahvliga peale rist. Kuumana on nad väga muredad, lase neil küpsetusplaadil täielikult jahtuda.